שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט ירוק עם קליפת תפוז


חומרים (4 מנות)
1/4 כוס שמן זית כתית טהור
2 כפות חומץ בן יין אדום
מלח ופלפל גרוס טרי
1 שן שום מעוכה
1 בצל בינוני פרוס לפרוסות דקות
קליפת תפוז מגוררת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
12 שקדים קלויים, קצוצים גס
עלי תרד או חסה מסוגים שונים, ל 4 אנשים
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את השמן, החומץ, המלח והפלפל. מוסיפים את השום, הבצל, קליפת התפוז, הפטרוזיליה והשקדים. משהים לשעה.
  2. לפני ההגשה מוסיפים את העלים הירוקים ומערבבים יפה.

חזרה