|
|
|
|
סלט ירוק עם קליפת תפוז
|
חומרים (4 מנות)
|
1/4 כוס שמן זית כתית טהור |
2 כפות חומץ בן יין אדום |
מלח ופלפל גרוס טרי |
1 שן שום מעוכה |
1 בצל בינוני פרוס לפרוסות דקות |
קליפת תפוז מגוררת |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה |
12 שקדים קלויים, קצוצים גס |
עלי תרד או חסה מסוגים שונים, ל 4 אנשים |
אופן ההכנה |
- מערבבים בקערה את השמן, החומץ, המלח והפלפל. מוסיפים את השום, הבצל, קליפת התפוז, הפטרוזיליה והשקדים. משהים לשעה.
- לפני ההגשה מוסיפים את העלים הירוקים ומערבבים יפה.
| חזרה | | |