שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט שורש סלרי (רמולאד) עם רוטב ויניגרט / דליה פן-לרנר


חומרים
לסלט:
500 גרם שורשי סלרי גדולים (משקל ללא הגבעולים)
מיץ מחצי לימון
2 כפיות חרדל
2-3 כפות מיונז (או כמות לפי הטעם)
מלח ופלפל
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
2 כפות חומץ בן יין או מיץ לימון
1 כפית חרדל
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1.  מקלפים ופורסים את הסלרי לפרוסות דקות ולאחר מכן לגפרורים דקיקים. (אפשר גם לגרר לרצועות דקיקות במעבד מזון).
  2. משרים את הרצועות לכשעה בקערת מים מתובלים במיץ לימון. מסננים היטב. 
    מכינים את רוטב הוינגרט: מכניסים את כל החומרים לצנצנת ומנערים היטב. 
    מוסיפים לרצועות הסלרי המסוננות. מערבבים.
  3. לפני ההגשה מערבבים את המיונז עם החרדל, ומוסיפים לסלט.

חזרה