שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט כרוב ברוטב פרג / פיליס גלזר


חומרים (7 מנות)
1 ראש כרוב בינוני, פרוס דק מאוד
1 פלפל אדום פרוס דק מאוד
1 פלפל ירוק פרוס דק מאוד
3 בצלים ירוקים קצוצים
פטרוזיליה לקישוט
לרוטב:
1/4 כוס דבש או גרגרי סוכר טבעי בהיר (דמררה)
1/2 כוס שמן חמניות
5 כפות חומץ יין לבן או הדרים
1 בצל ירוק בינוני
1/2 כפית מלח
1/2 כפית חרדל דיז'ון
קורט טרגון יבש או קצת יותר טרי (לא הכרחי)
2 כפיות פרג שלם
אופן ההכנה
  1. מתחילים דווקא בהכנת הרוטב. מערבבים בממחה את כל החומרים לרוטב, חוץ מהפרג. בוחשים פנימה את הפרג, ומעבירים לצנצנת עם מכסה לספיגת הטעמים.
  2. מערבבים את כל החומרים לסלט, ויוצקים מלמעלה את הבצלים והרוטב. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.

חזרה