שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות מרציפן


חומרים
120 גרם מרציפן
1 חלבון
1/3 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס צנוברים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה.
2. מניחים את המרציפן, החלבון ואבקת הסוכר במעבד מזון, ומעבדים כחצי דקה לתערובת חלקה.
3. בעזרת כפית, מניחים גבעות קטנות על נייר האפייה, וזורעים עליהן כמה צנוברים.
4. אופים כ-15דקות, עד שהן הופכות זהובות מעט. מצננים על רשת ושומרים בכלי אטום.

חזרה