|
|
|
|
ממרח פטרוזיליה וכוסברה
/ הדי שרון
|
חומרים
|
1 חבילה פטרוזיליה או כוסברה (או חצי חצי) |
3 שיני שום אפשר הרבה יותר |
1 כוס שמן זית אפשר יותר |
1-2 ויותר פלפלים חריפים אדומים או ירוקים (לא הכרחי) |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- שוטפים ומייבשים את הפטרוזיליה או הכוסברה וקוצצים דק במעבד-מזון עם שיני שום קלופות וחצויות, שמן זית, פלפלים חריפים, מלח ופלפל.
- מעבירים לקערה, טועמים ומתקנים תיבול. כדאי להמתין כשעה בטרם ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו.
| חזרה | | |