שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממרח פטרוזיליה וכוסברה / הדי שרון


חומרים
1 חבילה פטרוזיליה או כוסברה (או חצי חצי)
3 שיני שום אפשר הרבה יותר
1 כוס שמן זית אפשר יותר
1-2 ויותר פלפלים חריפים אדומים או ירוקים (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. שוטפים ומייבשים את הפטרוזיליה או הכוסברה וקוצצים דק במעבד-מזון עם שיני שום קלופות וחצויות, שמן זית, פלפלים חריפים, מלח ופלפל.
  2. מעבירים לקערה, טועמים ומתקנים תיבול. כדאי להמתין כשעה בטרם ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו.

חזרה