עוגת ביסקוויטים
/ לימור
עוגה נהדרת. טובה לימי הולדת. ללא צורך באפייה!
|
חומרים
|
2 חבילות ביסקוויטים ('פתי בר') |
2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל) |
2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל |
2 כוסות חלב |
1 טפיוקה בטעם שוקולד |
אופן ההכנה |
- טובלים את הביסקויטים בחלב ומסדרים אותם יפה על תבנית מלבנית.
- מקציפים את השמנת, הפודינג והחלב יחד עד לקבלת קרם אחיד.
- שמים חצי מכמות הקרם על הביסקויטים. מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים על הקרם, ועליה שמים את החצי השני של הקרם. על הקרם מגרדים מקופלת בטעם שוקולד, ומכניסים למקרר למשך 4 שעות. בתאבון!
|
חזרה |