שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

נתחי חזה עוף בלימון


חומרים (4 מנות)
500 גרם חזה עוף
1/2 כוס מיץ לימון מוחמץ חריף
2 פלפלים אדומים
1 חציל בינוני פרוס
6 כפות שמן זית
4 שיני שום
200 גרם שעועית ירוקה
מיץ לימון טרי מחצי לימון
1 כף סוכר חום
שמן לטיגון
מלח גס
אופן ההכנה
1. משרים את פרוסות החציל במי מלח כחצי שעה. מייבשים. מטגנים בשמן ומניחים על הצלחת עם נייר סופג.
2. מבשלים את השעועית הירוקה במי מלח רותחים, ומצננים.
3. קולים וקולפים את הפלפלים, חותכים לחתיכות גסות.
4. חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות, משרים עם מיץ הלימון, הסוכר ופרוסות השום.
5. מטגנים את הכל ביחד בשמן זית על מחבת גדולה עם פרוסות לימון מוחמץ. בוזקים מלח גס ומגישים עם אורז.

חזרה