שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מטבל לבנה ואבוקדו / הדי שרון

ממרח חמצמץ, צבעוני וטעים.


חומרים
100 גרם לבנה קשה (כדורים) או פרומעז
2 אבוקדו בשלים
כמה טיפות מיץ לימון
1 עגבניה אדומה
1 בצל קטן
1/2 כוס כוסברה קצוצה, או חופן נענע, או בצל ירוק
50 גרם אגוזי מלך קצוצים, או צנוברים קלויים (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. קולפים את האבוקדו ומועכים במזלג עם הגבינה. מטפטפים מיץ לימון ומערבבים.
  2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל והכוסברה. מוסיפים עם האגוזים או הצנוברים ומערבבים. מטבלים במלח ופלפל שחור ומגישים מייד.

חזרה