מטבל לבנה ואבוקדו
/ הדי שרון
ממרח חמצמץ, צבעוני וטעים.
|
חומרים
|
100 גרם לבנה קשה (כדורים) או פרומעז |
2 אבוקדו בשלים |
כמה טיפות מיץ לימון |
1 עגבניה אדומה |
1 בצל קטן |
1/2 כוס כוסברה קצוצה, או חופן נענע, או בצל ירוק |
50 גרם אגוזי מלך קצוצים, או צנוברים קלויים (לא הכרחי) |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- קולפים את האבוקדו ומועכים במזלג עם הגבינה. מטפטפים מיץ לימון ומערבבים.
- חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל והכוסברה. מוסיפים עם האגוזים או הצנוברים ומערבבים. מטבלים במלח ופלפל שחור ומגישים מייד.
|
חזרה |