שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממרח רוקפור / פיליס גלזר


חומרים
1 חבילה גבינת שמנת
120 גרם גבינת רוקפור
2 כפות ברנדי או קוניאק (לא הכרחי)
1 כפית טרגון מיובש או כף טרגון טרי קצוץ
1/2 כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים
אופן ההכנה
  1. במעבד-מזון שמים את כל החומרים מלבד האגוזים ומעבדים כ 2 דקות.
  2. קוצצים את אגוזי הלוז וקולים אותם במחבת יבשה על גבי אש בינונית-גבוהה. בוחשים עד שהם מזהיבים, כ 3-4 דקות. מוסיפים שליש מהאגוזים הקצוצים לתערובת הגבינות, ומעבירים את התערובת לקערת הגשה.
  3. מפזרים מלמעלה את שאר האגוזים. נשמר כשבוע במקרר.

חזרה