שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

משקה לאסי מחלב קוקוס עם נענע / מיכל לוי-אלחלל

משקה יוגורט צונן וקיצי שמקורו הודי. אפשר להגיש אותו מתוק מעט, כמו במתכון, או לחלופין להוסיף מלח ופלפל ולהגיש בתחילת ארוחה.


חומרים
4 כוסות חלב קוקוס
4 מכלים יוגורט
1/2 כוס נענע עלים קצוצים
1/2 כוס קוקוס מגורר
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
  1. מאחסנים את כוסות ההגשה במקרר.
  2. מכניסים את כל החומרים לבלנדר (או למעבד המזון) ומפעילים ל 3 דקות. טועמים ומוסיפים עוד מעט סוכר אם יש צורך.
  3. יוצקים לכוסות המקוררות ומגישים.

חזרה