|
|
|
|
כריך פריך
/ אבי שטייניץ
2 כריכים
|
חומרים
|
שמן לטיגון |
250-300 גרם חזה אווז מעושן (או חזה עגל מעושן), פרוס לפרוסות דקות |
מעט קמח מעורבב עם תבלין קייג'ון |
1 בצל חתוך לטבעות |
לחמניות המבורגר רכות עם שומשום, חצויות |
מיונז |
עלי חסה שטופים ומיובשים |
1 עגבניה פרוסה |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את חזה האווז עד שהוא פריך, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
- מקמחים את טבעות הבצל ומטגנים גם אותן עד שהן מזהיבות. מוציאים ומספיגים על מגבות נייר.
- מורחים מיונז על כל מחצית תחתונה של לחמנייה. מניחים מלמעלה עלי חסה ופרוסות עגבנייה, ומסדרים את חזה האווזה ואת הבצל. מכסים בחצאים העליונים ומגישים.
| חזרה | | |