שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כריך פריך / אבי שטייניץ

2 כריכים


חומרים
שמן לטיגון
250-300 גרם חזה אווז מעושן (או חזה עגל מעושן), פרוס לפרוסות דקות
מעט קמח מעורבב עם תבלין קייג'ון
1 בצל חתוך לטבעות
לחמניות המבורגר רכות עם שומשום, חצויות
מיונז
עלי חסה שטופים ומיובשים
1 עגבניה פרוסה
אופן ההכנה
  1. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את חזה האווז עד שהוא פריך, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
  2. מקמחים את טבעות הבצל ומטגנים גם אותן עד שהן מזהיבות. מוציאים ומספיגים על מגבות נייר.
  3. מורחים מיונז על כל מחצית תחתונה של לחמנייה. מניחים מלמעלה עלי חסה ופרוסות עגבנייה, ומסדרים את חזה האווזה ואת הבצל. מכסים בחצאים העליונים ומגישים.

חזרה