|
|
|
|
עוגת פירות אירית
/ מיכל לוי-אלחלל
|
חומרים
|
50 גרם חמאה (או מרגרינה) |
1/2 כוס דבש |
1/2 כוס סוכר |
3 ביצים |
1/4 1 כוסות קמח |
350 גרם פירות מיובשים חתוכים לחתיכות גדולות |
1 כוס אגוזי לוז |
כלים: |
תבנית אפייה מאורכת |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס). משמנים את התבנית ומרפדים את התחתית בנייר אפייה.
- מקציפים קצת את החמאה בקערת המערבל, מוסיפים את הדבש והסוכר ומבליעים בחמאה. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל עד שנוצר מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח ומערבבים (בכף).
- מוסיפים את הפירות והאגוזים ומערבבים בעדינות. אופים כשעה או עד שהקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
| חזרה | | |