|
|
|
|
פטריות בשום ופטרוזיליה
/ בני סיידא
|
חומרים (8 מנות)
|
1 ק"ג פטריות טריות מסוגים שונים (שמפניון, ירדן, פורטבלו) |
3/4 כוס שמן זית |
50 גרם חמאה |
8 שיני שום כתושות |
מלח ופלפל שחור טחון טרי |
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה |
אופן ההכנה |
- שוטפים את הפטריות ומייבשים. פטריות גדולות חוצים או חותכים לרבעים.
- מחממים במחבת כבדה וגדולה את השמן והחמאה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מספר דקות עד שיזהיבו. מקפיצים מפעם לפעם. מוסיפים את השום, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים 3 דקות נוספות.
- מסירים מהאש, זורים את הפטרוזיליה ומגישים.
| חזרה | | |