שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פירה שעועית אדומה עם עוף בנוסח קייג'ון / אבי שטייניץ


חומרים (4 מנות)
1/2 אבוקדו
1 לימון טרי
1 טורטיה חתוכה ל 8 משולשים
8 נתחי חזה עוף
תבלין קייג'ון
מרגרינה בטעם חמאה לטיגון
לפירה:
1/2 ק"ג שעועית אדומה מושרית במים למשך הלילה
1 פלפל צ'ילי
1 בצל גדול, קצוץ
שמן לטיגון
שום
כוסברה טרייה, קצוצה
מלח
טבסקו
אופן ההכנה
  1.  מסננים את השעועית ומבשלים במים עד שהיא רכה. מתבלים במלח לקראת סוף הבישול. מטגנים פלפל צ'ילי אחד (או יותר, בהתאם לחריפות הרצויה) ואת הבצל במעט שמן. מרסקים את כל מרכיבי הפירה ושומרים חם. 
  2. פורסים את האבוקדו ומטפטפים עליו מיץ לימון. 
  3. מטגנים את הטורטיה במחבת משומנת עד שהיא מזהיבה. 
  4. ממיסים מרגרינה במחבת, מוסיפים את חזה העוף ומטגנים קלות משני הצדדים. זורים מלמעלה תבלין קייג'ון. 
  5. הגשה: מסדרים בכל צלחת 2 נתחי עוף, פירה שעועית, 2 משולשי טורטייה ופרוסות אבוקדו.

חזרה