שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

נקטרינות מפולפלות על גלידת וניל / אבי שטייניץ


חומרים
6 נקטרינות בשלות וקלופות
10 כפות חמאה
1 כף סוכר
10 כפות ליקר אפרסק (או אלכוהול אחר, לפי הטעם)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
להגשה:
8 כדורי גלידת וניל משובחת
אופן ההכנה
  1. חותכים את הנקטרינות לקוביות בינוניות.
  2. מחממים את החמאה וממיסים את הסוכר עד שיושחם. מוסיפים את הנקטרינות ובוחשים היטב. מתבלים בפלפל ומוסיפים את הליקר. 
  3. מסדרים את כדורי הגלידה בגביעים, יוצקים מעל את הנקטרינות ומגישים מייד.

חזרה