|
|
|
|
נקטרינות מפולפלות על גלידת וניל
/ אבי שטייניץ
|
חומרים
|
6 נקטרינות בשלות וקלופות |
10 כפות חמאה |
1 כף סוכר |
10 כפות ליקר אפרסק (או אלכוהול אחר, לפי הטעם) |
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי |
להגשה: |
8 כדורי גלידת וניל משובחת |
אופן ההכנה |
- חותכים את הנקטרינות לקוביות בינוניות.
- מחממים את החמאה וממיסים את הסוכר עד שיושחם. מוסיפים את הנקטרינות ובוחשים היטב. מתבלים בפלפל ומוסיפים את הליקר.
- מסדרים את כדורי הגלידה בגביעים, יוצקים מעל את הנקטרינות ומגישים מייד.
| חזרה | | |