|
|
|
|
ביצה רכה עם קוויאר ורצועות טוסט בחמאה
/ בני סיידא
|
חומרים (5 מנות)
|
5 ביצים |
5 פרוסות לחם לבן |
חמאה למריחה |
5 כפיות קוויאר שחור (או ביצי סלמון) |
אופן ההכנה |
- שמים את הביצים בסיר עם מים, מבשלים שלוש דקות לאחר הרתיחה ומוציאים מהמים.
- מורחים את פרוסות הלחם בחמאה, חותכים לרצועות וקולים בתנור עד להזהבה.
- שמים כל ביצה בגביע זכוכית, מסירים את החלק העליון וממלאים בקוויאר או בביצי סלמון. מגישים עם רצועות הטוסט הקלויות.
| חזרה | | |