שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ביצה רכה עם קוויאר ורצועות טוסט בחמאה / בני סיידא


חומרים (5 מנות)
5 ביצים
5 פרוסות לחם לבן
חמאה למריחה
5 כפיות קוויאר שחור (או ביצי סלמון)
אופן ההכנה
  1. שמים את הביצים בסיר עם מים, מבשלים שלוש דקות לאחר הרתיחה ומוציאים מהמים.
  2. מורחים את פרוסות הלחם בחמאה, חותכים לרצועות וקולים בתנור עד להזהבה.
  3. שמים כל ביצה בגביע זכוכית, מסירים את החלק העליון וממלאים בקוויאר או בביצי סלמון. מגישים עם רצועות  הטוסט הקלויות.


חזרה