שלח להדפסה  
צמחוני

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טופו מטוגן


חומרים (4 מנות)
400 גרם טופו פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
למשרה:
1 לימון סחוט
6 כפות רוטב סויה
6 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
אופן ההכנה
  1. מערבבים את מרכיבי המשרה ושורים בהם את פרוסות הטופו למשך שעתיים.
  2. מחממים מחבת טפלון ומוסיפים את נוזלי המשרה. מטגנים את פרוסות הטופו משני הצדדים עד שהטופו זהוב ומגישים עם סלט ירוק.

חזרה