שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בשומר / חנוך בר שלום


חומרים
4 כרעי עוף
4 ראשי שומר קטנים, מנוקים, שטופים וחתוכים ל 4
1/4 כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים
1 כוס ציר עוף או מים
1/4 כפית כורכום
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר שיכיל את כל התבשיל, משחימים את העוף בשמן זית. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן עד שהבצל שקוף. מניחים מעל את השומר. מערבבים את יתרת התבלינים והציר ויוצקים מעל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך שעה וחצי.
חזרה