שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנפיים בווק / אבי שטייניץ


חומרים
3 כפות שמן סויה
16 כנפי עוף נקיות
4 שיני שום קצוצות
4 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
1.5 כפות יין שרי יבש
מלח ופלפל לבן
1/3 כפית 5 תבלינים תערובת תבלינים מוכנה שאפשר לקנות בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק
4 כפות רוטב סויה כהה (מתוק)
3-4 כפות מים
4 בצלים ירוקים קצוצים
אופן ההכנה
  1. מחממים את הווק עד שהוא לוהט. מוסיפים את השמן ומייד אחריו את הכנפיים ומטגנים היטב מכל הצדדים.
  2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים כדקה. מוסיפים שרי, מלח, פלפל ו"5 תבלינים". מוהלים את הסויה במים, מוסיפים לווק ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית.
  3. מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים מסירים מהאש ומגישים.

חזרה