|
|
|
|
כנפיים בווק
/ אבי שטייניץ
|
חומרים
|
3 כפות שמן סויה |
16 כנפי עוף נקיות |
4 שיני שום קצוצות |
4 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ |
1.5 כפות יין שרי יבש |
מלח ופלפל לבן |
1/3 כפית 5 תבלינים תערובת תבלינים מוכנה שאפשר לקנות בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק |
4 כפות רוטב סויה כהה (מתוק) |
3-4 כפות מים |
4 בצלים ירוקים קצוצים |
אופן ההכנה |
- מחממים את הווק עד שהוא לוהט. מוסיפים את השמן ומייד אחריו את הכנפיים ומטגנים היטב מכל הצדדים.
- מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים כדקה. מוסיפים שרי, מלח, פלפל ו"5 תבלינים". מוהלים את הסויה במים, מוסיפים לווק ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית.
- מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים מסירים מהאש ומגישים.
| חזרה | | |