|
|
|
|
טוסט צרפתי עם בננות
/ מיכל לוי-אלחלל
|
חומרים (8 מנות)
|
1 חלה (לא טרייה), פרוסה לפרוסות דקות |
3 בננות בשלות, חתוכות לפרוסות עגולות |
שמן לטיגון |
לבלילה: |
4 ביצים |
3 כפות סוכר |
1/2 ליטר שמנת (או חלב) |
1 כפית תמצית וניל |
1/2 כפית קינמון אם רוצים |
אופן ההכנה |
- מקציפים קלות את הביצים והסוכר, מוסיפים את השמנת, הווניל והקינמון ומערבבים.
- יוצרים סנדוויצ'ים מפרוסות חלה שבמרכזן פרוסות בננה (לא להפריז עם הבננה). מחממים כף שמן במחבת, טובלים כל סנדוויץ' בבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים מייד.
הערה: אפשר להגיש בתוספת סירופ מייפל. במקום בננות אפשר להשתמש בריבה מכל סוג.
| חזרה | | |