שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טוסט צרפתי עם בננות / מיכל לוי-אלחלל


חומרים (8 מנות)
1 חלה (לא טרייה), פרוסה לפרוסות דקות
3 בננות בשלות, חתוכות לפרוסות עגולות
שמן לטיגון
לבלילה:
4 ביצים
3 כפות סוכר
1/2 ליטר שמנת (או חלב)
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית קינמון אם רוצים
אופן ההכנה
  1. מקציפים קלות את הביצים והסוכר, מוסיפים את השמנת, הווניל והקינמון ומערבבים.
  2. יוצרים סנדוויצ'ים מפרוסות חלה שבמרכזן פרוסות בננה (לא להפריז עם הבננה). מחממים כף שמן במחבת, טובלים כל סנדוויץ' בבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים מייד.

    הערה: אפשר להגיש בתוספת סירופ מייפל. במקום בננות אפשר להשתמש בריבה מכל סוג.

חזרה