שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דסקיות בצק עלים בגבינה ועירית / בני סיידא

הכמויות מספיקות ל 40 עוגיות קטנות.


חומרים
400 גרם בצק עלים
למלית:
250 גרם גבינת שמנת
200 גרם גבינה לבנה 9%
1 שקית (50 גרם) אבקת מרק פטריות
1 ביצה
1/2 כוס מחית תפוחי אדמה
צרור עירית קצוצה
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנוך חום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית.
  3. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים כל עלה במחצית מכמות המלית ומגלגלים במהודק לגליל. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בתבנית בשכיבה (החתך כלפי התבנית). אופים כ- 20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.


חזרה