שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טופו מוקפץ עם פטריות / אבי שטייניץ


חומרים (6 מנות)
3 כפות שמן זית
4-6 שיני שום
400 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
100 גרם פטריות שיטאקה מושרות במים חמים לשעתיים, מסוננות וחתוכות גס
מלח ופלפל לבן
2 כפות עירית קצוצה גס
3 כפות עגבניות מיובשות מושרות בשמן, מסוננות
400 גרם טופו חתוך לקוביות
עלים מ 1 גבעול טימין
להגשה:
צנוברים מטוגנים או קלויים
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים במהירות בלי שיישרף.
  2. מוסיפים את פטריות השמפיניון ולאחר דקה את השיטאקה, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
  3. מתבלים, מוסיפים את העירית, העגבניות המיובשות, הטופו והטימין. מתקנים תיבול, מעטרים בצנוברים ומגישים.


חזרה