|
|
|
|
טופו מוקפץ עם פטריות
/ אבי שטייניץ
|
חומרים (6 מנות)
|
3 כפות שמן זית |
4-6 שיני שום |
400 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים |
100 גרם פטריות שיטאקה מושרות במים חמים לשעתיים, מסוננות וחתוכות גס |
מלח ופלפל לבן |
2 כפות עירית קצוצה גס |
3 כפות עגבניות מיובשות מושרות בשמן, מסוננות |
400 גרם טופו חתוך לקוביות |
עלים מ 1 גבעול טימין |
להגשה: |
צנוברים מטוגנים או קלויים |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים במהירות בלי שיישרף.
- מוסיפים את פטריות השמפיניון ולאחר דקה את השיטאקה, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
- מתבלים, מוסיפים את העירית, העגבניות המיובשות, הטופו והטימין. מתקנים תיבול, מעטרים בצנוברים ומגישים.
| חזרה | | |