שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טירשי - סלט דלעת טריפוליטאי / בני סיידא


חומרים
1.5 כוסות דלעת חתוכה לקוביות
3/4 כוסות שמן
1 כפית מלח
6 שיני שום כתושות
1 כף שטוחה של פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לפי הטעם
1 כפית קימל טחון
1/4 כוס מים
1/4 כוס חומץ הדרים
אופן ההכנה
  1. שמים את הדלעת, השמן והמלח בסיר גדול ומבשלים על להבה בינונית כשעה. מפעם לפעם מערבבים ומועכים את הדלעת תוך כדי בישול, במועך תפוחי-אדמה.
  2. בוחשים בקערה קטנה את השום, הפפריקה, הקימל והמים, מוסיפים לדלעת ומבשלים 5 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים את החומץ ומערבבים. מצננים, מאחסנים בקופסה סגורה במקרר, ומגישים למחרת.


חזרה