שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות מלוחות עם קשקבל ואגוזים / בני סיידא

החומרים מספיקים ל-40 עוגיות קטנות.


חומרים
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק
3 כפות גבינה לבנה 9%
1 כוס קמח
100 גרם חמאה מרוככת במקצת
4 כפות שומשום
מלח פלפל שחור גרוס טרי
לעיטור:
40 חצאי שקדים מולבנים
אופן ההכנה
  1. שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד. צרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לחצי שעה.
  2. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  3. מחלקים את הבצק ל 40 כדורים שווים ומניחים אותם בתבנית במרחק של 5 ס"מ זה מזה. מצמידים לכל כדור חצי שקד ואופים כ 25 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מגישים פושר.

חזרה