עוגיות מלוחות עם קשקבל ואגוזים
/ בני סיידא
החומרים מספיקים ל-40 עוגיות קטנות.
|
חומרים
|
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס |
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק |
3 כפות גבינה לבנה 9% |
1 כוס קמח |
100 גרם חמאה מרוככת במקצת |
4 כפות שומשום |
מלח פלפל שחור גרוס טרי |
לעיטור: |
40 חצאי שקדים מולבנים |
אופן ההכנה |
- שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד. צרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לחצי שעה.
- מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מחלקים את הבצק ל 40 כדורים שווים ומניחים אותם בתבנית במרחק של 5 ס"מ זה מזה. מצמידים לכל כדור חצי שקד ואופים כ 25 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מגישים פושר.
|
חזרה |