שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות מלוחות עם שלוש גבינות / בני סיידא

החומרים מספיקים ל-40 עוגיות קטנות


חומרים
350 גרם קמח תופח
200 גרם חמאה רכה
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
150 גרם גבינת פטה מפוררת
100 גרם גבינת קוטג'
1 ביצה
1 גביע שמנת חמוצה
לעיטור:
1 ביצה טרופה
שומשום
אופן ההכנה
  1. שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד. מאחסנים במקרר כחצי שעה.
  2. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  3. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 2 ס"מ בעזרת חותכן עוגיות. מניחים את העוגיות בתבנית, מורחים אותן בביצה טרופה וזורים עליהן שומשום. אופים כ 20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.


חזרה