עוגיות מלוחות עם שלוש גבינות
/ בני סיידא
החומרים מספיקים ל-40 עוגיות קטנות
|
חומרים
|
350 גרם קמח תופח |
200 גרם חמאה רכה |
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת |
150 גרם גבינת פטה מפוררת |
100 גרם גבינת קוטג' |
1 ביצה |
1 גביע שמנת חמוצה |
לעיטור: |
1 ביצה טרופה |
שומשום |
אופן ההכנה |
- שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד. מאחסנים במקרר כחצי שעה.
- מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 2 ס"מ בעזרת חותכן עוגיות. מניחים את העוגיות בתבנית, מורחים אותן בביצה טרופה וזורים עליהן שומשום. אופים כ 20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
|
חזרה |