|
|
|
|
עוגיות שקדים באבקת סוכר
/ אריק חכימי
|
חומרים (8 מנות)
|
1/2 ק"ג שקדים , מושרים במים למשך הלילה במקרר וקלופים מהקליפה החומה |
1 כוס סוכר |
1 שקית סוכר וניל |
קליפה מגוררת מ 1 לימון |
4 חלבונים |
עטרות נייר קטנות |
1/2 כוס אבקת סוכר |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס).
- טוחנים את השקדים במעבד מזון ומוסיפים את הסוכר, הווניל וקליפת הלימון. מוסיפים את החלבונים בזה אחר זה ומערבבים לעיסה חלקה.
- מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה כדורים קטנים. מגלגלים כל כדור באבקת הסוכר ומניחים בעטרת נייר.
- מסדרים בתבניות ואופים כ 20 דקות, עד שהעוגיות מתבקעות. מגישים עם תה ועלי שיבא.
| חזרה | | |