שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פסטה עם ירקות ועלי תרד מטוגנים


חומרים (6 מנות)
500 גרם פסטה בצורת סלילים או קונכיות
1/4 כוס שמן זית
1 חציל גדול
2 קישואים (רצוי זוקיני)
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
שמן לטיגון עמוק
250 גרם עלי תרד קטנים וטריים
250 גרם גבינת פטה מפוררת
150 גרם זיתים שחורים מגולענים ופרוסים, או צימוקי זיתים
1/2 כוס עירית קצוצה
1/2 כוס עלי ריחן קצוצים
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים היטב, מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות מהשמן ומערבבים.
  2. חותכים את החציל לקוביות, פורסים את הקישואים, מנקים את הפלפלים מגרעינים וגידים וחותכים לרצועות.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים כל ירק בנפרד עד שמזהיב ומוסיפים לקערה.
  4. מטגנים את עלי התרד כדקה ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים בטמפרטורת החדר.

חזרה