|
|
|
|
סלט פסטה, פלפלים, גבינה ובצל
/ חנוך בר שלום
|
חומרים
|
300 גרם קונכיות פסטה קטנות |
4 פלפלים |
5 בצלים ירוקים |
10 זיתים שחורים , מגולענים וקצוצים |
150 גרם גבינת פטה |
לרוטב: |
2 כפות חומץ בן יין |
1 כף מיץ לימון |
1/2 כוס שמן זית |
4 שיני שום , כתושות |
1 כפית אורגנו יבש |
מלח , פלפל |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, שוטפים במים קרים ומעבירים לקערה.
- חוצים את הפלפלים, מסלקים את הגרעינים ואת הגידים הלבנים. וחתכים לקוביות קטנות. פורסים את הבצל לפרוסות - החלק הלבן בנפרד מהירוק. מערבבים בקערה את הפלפלים, החלק הלבן של הבצל, הזיתים ומרכיבי הרוטב, מוסיפים לפסטה ומערבבים היטב.
- מעבירים לקערת הגשה, מגררים מלמעלה את גבינת הפטה ומפזרים את החלק הירוק של הבצל. מטפטפים מעט שמן זית ומגישים.
| חזרה | | |