|
|
|
|
כנפיים מטוגנות בנוסח קנטאקי
/ אבי שטייניץ
|
חומרים
|
16 כנפי עוף נקיות |
קמח או פירורי לחם לציפוי |
שמן לטיגון עמוק |
למשרה: |
מלח ופלפל שחור |
1.5 כפות כוסברה טחונה |
1 כף כמון |
3 כפות פפריקה |
1/2 לימון סחוט |
2 כפות כוסברה קצוצה טרייה |
1 כף טימין קצוץ |
1 בצל מרוסק דק בבלנדר |
4 שיני שום קצוצות |
פלפל אדום חריף (צ'ילי אם רוצים) |
אופן ההכנה |
- מערבבים היטב את כל מרכיבי המשרה.
- חולטים את הכנפיים במים רותחים ומומלחים כ- 10 דקות. מסננים, מצננים ומסירים את העור. מורחים את הכנפיים במשרה ושומרים במקרר כ- 6 שעות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את הכנפיים בקמח או בפירורי לחם ומטגנים עד שהן שחומות. מוציאים, מספיגים על מגבות נייר ומגישים מייד.
| חזרה | | |