שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנפיים מטוגנות בנוסח קנטאקי / אבי שטייניץ


חומרים
16 כנפי עוף נקיות
קמח או פירורי לחם לציפוי
שמן לטיגון עמוק
למשרה:
מלח ופלפל שחור
1.5 כפות כוסברה טחונה
1 כף כמון
3 כפות פפריקה
1/2 לימון סחוט
2 כפות כוסברה קצוצה טרייה
1 כף טימין קצוץ
1 בצל מרוסק דק בבלנדר
4 שיני שום קצוצות
פלפל אדום חריף (צ'ילי אם רוצים)
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את כל מרכיבי המשרה.
  2. חולטים את הכנפיים במים רותחים ומומלחים כ- 10 דקות. מסננים, מצננים ומסירים את העור. מורחים את הכנפיים במשרה ושומרים במקרר כ- 6 שעות.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את הכנפיים בקמח או בפירורי לחם ומטגנים עד שהן שחומות. מוציאים, מספיגים על מגבות נייר ומגישים מייד.

חזרה