|
|
|
|
כנפיים מטוגנות ברוטב חריף- מתוק
/ אבי שטייניץ
|
חומרים
|
16 כנפי עוף נקיות |
שמן לטיגון עמוק |
1 כוס רוטב חריף מתוק (רוטב אדום עם זרעים של פלפל אדום חריף, שנמכר מוכן בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק ובחלק מרשתות השיווק) |
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה או חמאה |
2 כפות סוכר |
להגשה: |
שומשום קלוי |
אופן ההכנה |
- מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק לא חם מדי (150 מעלות ) 5-4 דקות . מוציאים ומספיגים על מגבות נייר ושומרים את השמן לטיגון נוסף.
- שורים את הכנפיים ברוטב כ- 4 שעות.
- מוציאים את הכנפיים מהרוטב ומטגנים שוב בשמן עמוק חם מאוד עד שהן שחומות ופריכות. נזהרים שהכנפיים לא יישרפו.
- מחממים את המרגרינה עם הסוכר במחבת עד שהסוכר נמס ומשחים קלות. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומסירים מהאש. יוצקים את הרוטב על הכנפיים, זורים עליהן שומשום ומגישים.
| חזרה | | |