|
|
|
|
כנפיים פיקנטיות
/ אבי שטייניץ
|
חומרים
|
16 כנפי עוף נקיות |
3 כפות פירורי לחם |
לרוטב: |
1 כף שמן תירס |
1 שן שום כתושה |
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ |
1 בצל קצוץ |
2 כפות חומץ בן יין אדום |
2 כפיות חרדל דיז'ון |
1/2 כפית פפריקה |
2 כפיות סוכר חום |
1 כפית רוטב טבסקו (או פחות) |
4 כפות גדושות קטשופ |
מעט פלפל אדום חריף (צ'ילי, אם רוצים) |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר.
- מחממים את השמן במחבת ומזהיבים קלות את השום, הג'ינג'ר והבצל. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומצננים.
- מניחים את הכנפיים בתבנית צלייה. יוצקים עליהן את הרוטב והופכים אותן בתוכו כמה פעמים, כדי לצפות אותן היטב. מפזרים על הכנפיים. את פירורי הלחם ואופים 15 דקות עד שהן שחומות.
| חזרה | | |