שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עדשים בטרגון / אריק חכימי


חומרים
500 גרם עדשים חומות או ירוקות
4 בצלים סגולים קצוצים לקוביות קטנות
1.5 כוס זיתים שחורים מסוג קלמטה, קצוצים גס
1/2 כוס שמן זית
3 כפות כמון
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
5 כפות טרגון קצוץ דק
4 כפות בזיליקום קצוץ דק
4 לימונים סחוטים
אופן ההכנה
  1. מבשלים את העדשים במים עד לדרגת אל-דנטה (כך שיישארו מעט קשות), מסננים ומצננים מעט.
  2. מערבבים היטב את העדשים, הבצל, הזיתים, השמן, הכמון, מלח ופלפל ומשהים במקרר במשך הלילה.
  3. לקראת ההגשה מוציאים מהמקרר, מוסיפים את העשבים הטריים ואת מיץ הלימון ומערבבים. מגישים בטמפ' החדר.

חזרה