|
|
|
|
סלט עדשים בטרגון
/ אריק חכימי
|
חומרים
|
500 גרם עדשים חומות או ירוקות |
4 בצלים סגולים קצוצים לקוביות קטנות |
1.5 כוס זיתים שחורים מסוג קלמטה, קצוצים גס |
1/2 כוס שמן זית |
3 כפות כמון |
מלח ופלפל שחור גרוס טרי |
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה |
5 כפות טרגון קצוץ דק |
4 כפות בזיליקום קצוץ דק |
4 לימונים סחוטים |
אופן ההכנה |
- מבשלים את העדשים במים עד לדרגת אל-דנטה (כך שיישארו מעט קשות), מסננים ומצננים מעט.
- מערבבים היטב את העדשים, הבצל, הזיתים, השמן, הכמון, מלח ופלפל ומשהים במקרר במשך הלילה.
- לקראת ההגשה מוציאים מהמקרר, מוסיפים את העשבים הטריים ואת מיץ הלימון ומערבבים. מגישים בטמפ' החדר.
| חזרה | | |