שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פטריות חם / אביבית פריאל


חומרים
500 גרם פטריות ירדן (יער)
2 פטריות פורטובלו בינוניות
500 גרם פטריות שמפיניון
2 בצלים ירוקים
1 כף חמאה
1 כף שמן זית
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1/2 כוס עגבניות שרי
3 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מפרידים את פטריות היער מהגזעים, חותכים את הפורטבלו לרצועות וחוצים את פטריות השמפיניון (אם הן גדולות). חותים את הבצלים לרצועות באורך 3-4 ס"מ.
  2. מחממים את החמאה והשמן בווק או במחבת גדולה. מקפיצים את כל הפטריות על להבה גבוהה מאוד עד שהן מקבלות צבע כהה. לפני שהן מתחילות להפריש נוזלים, מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, העגבניות, הסויה, מלח ופלפל ומקפיצים עוד כדקה. ממש לפני שמסירים מהאש מוסיפים את הבצל הירוק. מגישים חם.

חזרה