שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קישואים טוניסאי / בני סיידא


חומרים
750 גרם קישואים לא קלופים, פרוסים
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים
1/4 כוס כוסברה (או פטרוזיליה), קצוצה
מיץ מ 1 לימון בינוני
אופן ההכנה
  1. מכניסים את הקישואים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה נמוכה עד שהקישואים מתרככים. מסננים ממי הבישול, ומצננים.
  2. מעבירים לקערה ומועכים במזלג. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. אם יש צורך מתקנים תיבול. מגישים קר.

חזרה