|
|
|
|
סלט קישואים טוניסאי
/ בני סיידא
|
חומרים
|
750 גרם קישואים לא קלופים, פרוסים |
1/4 כוס שמן זית |
מלח ופלפל שחור |
1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים |
1/4 כוס כוסברה (או פטרוזיליה), קצוצה |
מיץ מ 1 לימון בינוני |
אופן ההכנה |
- מכניסים את הקישואים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה נמוכה עד שהקישואים מתרככים. מסננים ממי הבישול, ומצננים.
- מעבירים לקערה ומועכים במזלג. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. אם יש צורך מתקנים תיבול. מגישים קר.
| חזרה | | |