שלח להדפסה  
כבושים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מלפפונים כבושים במלח / יעל אביבי

היחס בכבישת מלפפונים הוא כפית מלח גס על כל כוס מים.


חומרים
מלפפונים קטנים ומוצקים
מלח גס
מים
אופן ההכנה
  1.  שוטפים את המלפפונים, ומסדרים בצנצנת כבישה מעוקרת (יש לטבול את הצנצנת במים רותחים כדי שהיא תהייה סטרילית). משתדלים שלא יהיו רווחים גדולים בין המלפפונים. 
  2. אם רוצים אפשר להוסיף למלפפונים בשלב זה פלפל שחור שלם, שום ושאר תבלינים.
  3. ממיסים את המלח במים ושופכים את המים על המלפפונים. המים צריכים לכסות את המלפפונים. מעמידים את הצנצנת בצד. המלפפונים יהיו מוכנים תוך שבועיים.
חזרה