שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק שזיפים / מיכל לוי-אלחלל וטל בן-חיל


חומרים
1 ק"ג שזיפים שטופים ומגולענים
1 ליטר מים
3 כוסות סוכר
2 מקלות קינמון
1 לימון פרוס לפרוסות (אם רוצים)
אופן ההכנה
  1. שמים את כל המרכיבים בסיר גדול, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל במשך 25 דקות.
  2. מורידים מהאש, מצננים כחצי שעה, מעבירים לקנקן גדול או לקערה ומאחסנים במקרר. מגישים קר כמשקה פתיחה לפני הארוחה או כמנה אחרונה.

חזרה