|
|
|
|
מרק תרד
/ אבי שטייניץ
|
חומרים (6 מנות)
|
מעט שמן לטיגון |
1 בצל קצוץ |
1 שן שום כתושה |
500 גרם תרד טרי, מנוקה מעוקצים, שטוף היטב וקצוץ דק |
1 צרור עירית קצוצה |
1.25 ליטר מרק עוף צח או מים |
1 כפית מיץ לימון |
1 תפוח אדמה גדול, קלוף, מבושל וחתוך לקוביות |
אגוז מוסקט |
מלח ופלפל לבן |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום עד שהם מתחילים להזהיב. מוסיפים את התרד הקצוץ ואת העירית ומערבבים.
- מוסיפים את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
- מרסקים את המרק בבלנדר יד או במעבד המזון, בודקים את התיבול ומגישים חם, אפשר להגיש עם קרוטונים, שקדים קלויים ופרוסים או צנוברים קלויים.
| חזרה | | |