שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב אלפרדו לילדים / גיורא פרבר

מתכון שילדים לא עומדים בפניו.


חומרים
1 מכל שמנת מתוקה
גוש חמאה קטן - בערך חמישית חבילה צרה
כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל
אגוז מוסקט
1.5 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמנת המתוקה בסיר.
  2. כשמתחמם אבל לא רותח - מוסיפים את החמאה, ומערבבים עד שנמסה. מוסיפים את הפרמז'ן ומערבבים כנ"ל.
  3. מוסיפים תבלינים: מלח, פלפל, ומגררים קצת אגוז מוסקט.
  4. מוסיפים את רסק העגניות.


חזרה