רוטב אלפרדו לילדים
/ גיורא פרבר
מתכון שילדים לא עומדים בפניו.
|
חומרים
|
1 מכל שמנת מתוקה |
גוש חמאה קטן - בערך חמישית חבילה צרה |
כוס גבינת פרמז'ן מגוררת |
מלח ופלפל |
אגוז מוסקט |
1.5 כפות רסק עגבניות |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמנת המתוקה בסיר.
- כשמתחמם אבל לא רותח - מוסיפים את החמאה, ומערבבים עד שנמסה. מוסיפים את הפרמז'ן ומערבבים כנ"ל.
- מוסיפים תבלינים: מלח, פלפל, ומגררים קצת אגוז מוסקט.
- מוסיפים את רסק העגניות.
|
חזרה |