שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סינטה טלה ממולאת בעשבי תיבול / אבי שטייניץ

להכנת מתכון זה יש לבקש מהקצב סינטה של טלה, מופרדת מהעצם, אבל עם ה"מכסה" השומני העוטף אותה.


חומרים (4 מנות)
1 סינטה טלה, עם ה"מכסה" שלה
למלית:
3 כפות רוטב פסטו
3 כפות צנוברים קלויים
3 כפות פרורי לחם לבן טרי
12 שיני שום קלופות ומטגנות בשמן עמוק על להבה נמוכה עד שהן רכות ושחומות.
אופן ההכנה
  1.  מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות צלזיוס). 
  2. חוצים את הסינטה לאורכה ומשאירים אותה מחוברת בקצה (כמו כריך פתוח). 
  3. מערבבים את כל מרכיבי המלית. מורחים את המלית בין שני חלקי הכריך, מכסים ב"מכסה" ורצוי גם לקשור בחוט. חורצים פסי שתי וערב בכיסוי השומן. 
  4. מטגנים את הנתח הממולא במחבת חמה מצד השומן עד שהוא משחים. מתבלים במלח ופלפל גרוס. 
  5. מכניסים לתנור ואופים 5-6 דקות. מוציאים מהתנור, ממתינים כ 5 דקות, פורסים לפרוסות בעובי אצבע ומגישים.


חזרה