שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט אקזוטי מפירות העונה / מיכל לוי-אלחלל


חומרים (4 מנות)
1 ק"ג פירות העונה (מומלץ להשתמש באננס טרי)
2 כפות סוכר
1 כוס חלב קוקוס
4 כפות ליקר פינה קולדה
1/2 קליפת תפוז מגוררת
אופן ההכנה
  1. חותכים את הפירות לקוביות אחידות ומערבבים עם הסוכר. מעמידים בצד.
  2. שמים את חלב הקוקוס, הפינה קולדה וקליפת התפוז בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. מעבירים לכלי אחסון ומאחסנים כחצי שעה במקפיא.
  3. מוסיפים את הרוטב לפירות, מערבבים ומגישים.

חזרה