|
|
|
|
סלט אקזוטי מפירות העונה
/ מיכל לוי-אלחלל
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג פירות העונה (מומלץ להשתמש באננס טרי) |
2 כפות סוכר |
1 כוס חלב קוקוס |
4 כפות ליקר פינה קולדה |
1/2 קליפת תפוז מגוררת |
אופן ההכנה |
- חותכים את הפירות לקוביות אחידות ומערבבים עם הסוכר. מעמידים בצד.
- שמים את חלב הקוקוס, הפינה קולדה וקליפת התפוז בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. מעבירים לכלי אחסון ומאחסנים כחצי שעה במקפיא.
- מוסיפים את הרוטב לפירות, מערבבים ומגישים.
| חזרה | | |