שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סורבה אננס מהיר / יואל


חומרים
1 קופסאת אננס משומר
2 כפות מיץ לימון
3 כפות רום
2 כפות ליקר כלשהו
אופן ההכנה
  1. יום לפני מכניסים את קופסת האננס למקפיא לכ 12-15 שעות.
  2. ביום למחרת שוטפים את הקופסא במים חמים, כדי להפשיר את הדפנות. לאחר מכן מעבירים את תוכן הקופסה למעבד המזון, מוסיפים את הרום ואת הליקר ומעבדים את המעבד עד לקבלת גוון אחיד.
  3. מכניסים למקפיא לכמה שעות. ואוכלים... בתאבון.
חזרה