שלח להדפסה  
כבושים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עגבניות כבושות / שרון גינזבוררסקי


חומרים
2 ק"ג עגבניות קשות
1/2 חבילת שמיר
מלח
1 ראש שום
1/2 כוס חומץ
מים
אופן ההכנה
  1. שוטפים את העגבניות והשמיר, חורצים בסכין את בסיס העגבניות בצורת x, חותכים את השום לחצאים.
  2. שמים את העגבניות השמיר והשום בכלי להחמצה, מוסיפים מים ולכל כוס מים מוספים כפית מלח, מוספים את החומץ.
  3. מעמידים בצד לשלושה ימים. לאחר שלושה ימים מכניסים למקרר.
חזרה