|
|
|
|
קרם פרש
/ מיקה גולדמן
|
חומרים
|
1 ליטר שמנת מתוקה |
3 כפות גדושות יוגורט פשוט של תנובה- זה עם הפרחים הירוקים, בשום אופן לא דנונה |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמנת בסיר לחום של 45 מעלות צלזיוס (בודקים עם טרמומטר).
- כשהשמנת מגיעה לחום הרצוי,מכבים את האש ומדללים את היוגורט בשלוש כפות מהשמנת. שופכים את היוגורט המדולל לתוך ומערבבים היטב.
- מכסים את הסיר בבד נושם (חיתול או מגבת מטבח- חשוב שהם לא יהיו סינטטיים). מעמידים בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות. אם מאוד חם בחוץ משאירים רק למשך הלילה.
הקרם נשמר במקרר שבוע
| חזרה | | |