שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אטריות בפרג ושקדים / פיליס גלזר


חומרים
250 גרם אטריות רחבות (ללא צבע מאכל)
3 כפות פרג שלם
1/2 כוס שקדים מולבנים, פרוסים וקלויים
3 כפות חמאה נמסה
1 כפית מיץ לימון (למי שאוהב)
מלח לפי הטעם
קורט פלפל לבן
פטרוזיליה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
  1.  מכינים את האטריות ומקפידים לא לבשל יתר על המידה. מסננים ושוטפים קלות תחת מים פושרים. 
  2.  מערבבים פרג, שקדים וחמאה נמסה, ומוסיפים מלח, פלפל ומיץ לימון אם רוצים. מערבבים קלות עם האטריות החמות.

חזרה