|
|
|
|
אטריות בפרג ושקדים
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
250 גרם אטריות רחבות (ללא צבע מאכל) |
3 כפות פרג שלם |
1/2 כוס שקדים מולבנים, פרוסים וקלויים |
3 כפות חמאה נמסה |
1 כפית מיץ לימון (למי שאוהב) |
מלח לפי הטעם |
קורט פלפל לבן |
פטרוזיליה קצוצה לקישוט |
אופן ההכנה |
- מכינים את האטריות ומקפידים לא לבשל יתר על המידה. מסננים ושוטפים קלות תחת מים פושרים.
- מערבבים פרג, שקדים וחמאה נמסה, ומוסיפים מלח, פלפל ומיץ לימון אם רוצים. מערבבים קלות עם האטריות החמות.
| חזרה | | |