|
|
|
|
מרק עוף עם פילמני
/ נטשה חיימוביץ'
|
חומרים (6 מנות)
|
1 חבילת פילמני בשר (כיסונים) משיגים במעדניות ובסופרים |
8 כוסות מרק עוף (נוזל בלבד) אפשר להכין מבויון של קנור |
1 צרור שמיר קצוץ דק |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- בסיר גדול מביאים את המרק לרתיחה. כשהמרק רותח מכניסים פנימה את הפילמני הקפואים ומבשלים עד שהמרק והפילמני מגיעים למצב רתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים כ-8 דקות עד שכל הכיסונים צפים על פני המרק. טועמים ומתקנים טיבול.
- מורידים מהאש ומוסיפים בנדיבות שמיר קצוץ.
מגישים בקעריות מרק עם לחם רוסי שחור.
הערות: להקפיד לא להרתיח יתר על המידה את הכיסונים במרק כי בשלב מסויים הם מתחילים להתפרק. לבשל כמו שמבשלים טורטוליני.
| חזרה | | |