שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק עוף עם פילמני / נטשה חיימוביץ'


חומרים (6 מנות)
1 חבילת פילמני בשר (כיסונים) משיגים במעדניות ובסופרים
8 כוסות מרק עוף (נוזל בלבד) אפשר להכין מבויון של קנור
1 צרור שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1.  בסיר גדול מביאים את המרק לרתיחה. כשהמרק רותח מכניסים פנימה את הפילמני הקפואים ומבשלים עד שהמרק והפילמני מגיעים למצב רתיחה. 
  2. מנמיכים את האש ומבשלים כ-8 דקות עד שכל הכיסונים צפים על פני המרק. טועמים ומתקנים טיבול.
  3. מורידים מהאש ומוסיפים בנדיבות שמיר קצוץ.
    מגישים בקעריות מרק עם לחם רוסי שחור.

    הערות: להקפיד לא להרתיח יתר על המידה את הכיסונים במרק כי בשלב מסויים הם מתחילים להתפרק. לבשל כמו שמבשלים טורטוליני.



חזרה