שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ציר דגים / אנה וגנר


חומרים
3 ראשי קרפיון ו-3 זנבות וגם אידרות, שטופים היטב
8 כוסות מים
3 בצלים גדולים
6 גזרים יפים, קלופים
2 שיני שום בקליפתן
1 כפית סוכר
מלח לפי הטעם
3-4 גרגירי פלפל אנגלי
10 גרגירים שלמים של פלפל שחור
2 עלי דפנה
3-4 גבעולי סלרי אמריקני
אופן ההכנה
  1.  משליכים את כל הכבודה לסיר רחב מאד ולא עמוק במיוחד, מביאים לרתיחה, מסירים את הקצף שנוצר ממעל, מנמיכים להבה ומבשלים כ – 30 דקות. 
  2. מסננים במסננת, מחזירים את הנוזל לסיר ומצמצמים, על להבה בינונית, עוד 10-15 דקות. נפטרים מכל חומרי הציר. אם מכינים גפילטע פיש, שומרים את הגזרים לקישוט.
חזרה