שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קומפוט / אנה וגנר


חומרים
6 תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים לשמיניות
200 גרם משמשים מיובשים
100 גרם צימוקים
250 גרם שזיפים מיובשים ומגולענים
5 כפות סוכר
1 לימון סחוט
סליל קליפת לימון
מקל קינמון
מים
אופן ההכנה
  1. מניחים את כל החומרים, חוץ ממיץ הלימון, בתוך סיר וממלאים מים כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בלי מכסה בערך 20 דקות, או עד שכל הפירות נופחים את נשמתם.
  2. מניחים לעסק להתקרר, טועמים: לפעמים זה זועק למיץ לימון, לפעמים – לעוד קצת סוכר. מצננים במקרר. מחלקים לקעריות קריסטל אישיות ומגישים.
חזרה