שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כבש בבצל וקינמון / רחל וייצמן


חומרים
1 ק"ג כתף כבש פרוסה לפרוסות עבות
2 ק"ג בצלים קטנים, מקולפים
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית קינמון טחון
200 גרם צימוקים
1/2 כפית מלח
1 כוס שמן
50 גרם שקדים קלופים
מעט כורכום
אופן ההכנה
מכניסים לסיר רחב את הבשר, השמן, המלח והבצלים, ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות. מקפידים לערבב מדי פעם, ואם יש צורך, מוסיפים מעט מים. מוסיפים את יתרת החומרים וממשיכים לבשל 30 דקות נוספות.


חזרה