|
|
|
|
כבדי עוף ביין
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
1 ק"ג כבדי עוף טריים ומנוקים |
2 בצלים קטנים, פרוסים |
50 גרם חמאה |
1/2 כוס קמח |
לרוטב: |
1 בקבוק יין אדום טוב |
4 כפות דבש |
2 כפות חרדל גרגרים |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- בסיר רחב ושטוח מבשלים ומצמצמים את היין לכדי 1/3 מנפחו. מוסיפים את הדבש והחרדל וממשיכים לצמצם עד שיסמיך. מתבלים במלח ופלפל.
- במחבת נפרדת מטגנים את פרוסות הבצל עד שיזהיבו.מקמחים את הכבדים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן עד שהכבדים ורודים מבפנים. מוסיפים את הרוטב למחבת, מחממים ומגישים.
| חזרה | | |