שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב פרובנסל / ynet


חומרים
2 כפות שמן זית
3 כפות בצל קצוץ
750 גרם עגבניות קלופות ומרוסקות,ללא מיץ וגרעינים
1 שן שום קצוצה
3/4 כוס יין לבן יבש
3/4 כוס ציר בשר
מלח
פטרוזיליה או ריחן, קצוצים
אופן ההכנה
  1.  מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל (לא משחימים). מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 15 דקות. 
  2. מוסיפים את השום היין והציר, מכסים ומבשלים 15 דקות נוספות.
  3. מורידים את המכסה ומצמצמים את הרוטב לחצי. מוסיפים את הפטרוזיליה או הריחן.

חזרה